Knokke

Bereikbaarheid Knokke

foto bereikbaarheid Oostende Belgische Kust

De bereikbaarheid van Knokke is goed. De mooie badplaats Knokke is de eerste noordelijke badplaats aan de Belgische kust en zowel per auto als per trein bereikbaar.

Knokke is te bereiken via de gewestwegen: de N34 en de N49. Knokke heeft ook een treinstation en is goed bereikbaar per trein. In Knokke eindigt onder meer de belangrijke lijn Tongeren-Knokke.

Kusttram Knokke

In Knokke begint de kusttram die langs de gehele Belgische kust rijdt. In deze tram kunt u de gemakkelijk de ganse Belgische Kust bezoeken.

Bus Knokke

In de zomermaanden heeft Knokke een busverbinding met Nederland waar u onder meer de badplaatsen Cadzand en Breskens kunt bezoeken.
 

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Knokke – Bereikbaarheid Knokke

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk