Bredene Eropuit

Bezienswaardigheden Bredene

foto bezienswaardigheden Bredene Belgie

Informatie Bezienswaardigheden Bredene

De grootste aantrekkingskracht van Bredene zit natuurlijk in het strand, de zee en het prachtige duinengebied. Ook biedt Bredene een aanbod aan restaurants, cafeetjes en winkels. Daarnaast biedt Bredene een aantal bezienswaardigheden voor als u het zonnekloppen een dagje beu bent of als het weer wat minder is.
Watertoren Bredene

Vanop de watertoren in Bredene heeft u een prachtig zicht op de unieke duinenrij, het achterliggende polderlandschap en Bredene zelf.

Heemkundig Museum Turkeyenhof

In het Heemkundig museum ‘Turkeyenhof’, vint u een uitgebreide verzameling noordzeeschelpen, fossielen en mammoetresten. Het museum is gevestigd in een gerestaureerde hoeve uit 1737.

Visserskapel Bredene

De visserskapel O.L.V. Ter Duinen is al sinds het begin van de 18e eeuw een geliefde bedevaartplaats voor de Vlaamse vissers. De visserskapel is zeker een bezoekje waard.

Dahliatuinen Bredene

De vermaarde dahliatuinen zijn alle dagen vrij te bezichtigen. In augustus tot en met september staan de dahlia’s in volle bloei wat een prachtig gezicht oplevert.

Recreatiedomein Grasduinen

“Grasduinen” is een gloednieuw recreatiedomein gelegen tussen de campingzones van de Koningin Astridlaan en de Zandstraat. In Grasduienen vindt u vele mogelijkheden voor sport en spel, voor jong en oud. Bovendien is er voor natuurliefhebbers een keur aan streekeigen fauna en flora terug te vinden.

Beeldentuin Bredene

De beeldentuin André Huygebaert bestaat uit prachtige werken en beelden in terracotta, brons en carrara marmer. Het betreft een permanente tentoonstelling in de binnentuin van WCZ Wackerbout. De tuin is dagelijks vrij toegankelijk voor liefhebbers.
© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Bredene – Bezienswaardigheden Bredene

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk