Bredene Kustplaatsen

Bredene

foto vakantie Bredene Belgische Kust

Bredene staat voor campingtoerisme, naturisme, een heerlijk, rustige familie vakantie en ook voor een fijn weekendje weg. Bredene is een kleinschalige, rustige badplaats in de provincie West-Vlaanderen in België.

Hier vindt u geen drukke zeedijk, grootschalige winkelmogelijkheden, maar rust, ruimte, een mooi strand en duinlandschap en natuurlijk een variatie aan accommodaties, restaurantjes en cafeetjes. Bredene is een paradijs voor rustzoekers.

Bredene is met tientallen campings dé kampeergemeente bij uitstek aan de Belgische kust. Er zijn hier een dertigtal campings, van klein tot groot en van eenvoudig tot luxe. Daarnaast treft u hier natuurlijk ook gezellige hotels en pensions met een familiale ambiance.

Naaktrecreatie Bredene

Voor naaktrecreanten is er een special afgebakend naaktstrand in Bredene. De ligging aan de voet van een beschermd duinenreservaat waarborgt de privacy van de naaktrecreanten, en vormt zo ook geen hinderpaal voor wie gekleed langs de waterlijn wil kuieren.

Het strand van Bredene

Het Strand van Bredene is circa 4 kilometer breed en proper. De stranden zijn kindvriendelijk en bieden volop ruimte. Ook op zonnige dagen in het hoogseizoen vindt u hier voldoende ruimte om te genieten van een dagje zonnekloppen aan zee. De Kust, het strand en de duinen vormen een harmonieus geheel. De ongeveer vier kilometer lange duinenrij is de natuurlijke bescherming voor het onder de zeespiegel liggende achterland. De badplaats staat bekend voor zijn speel-, wandel- en sportfaciliteiten en als eldorado voor natuurliefhebbers.

Natuur

Wanneer men de natuur vrij spel geeft zoals in Bredene, krijgt men een van de mooiste duinenrijen van de Belgische Kust. De duinen bij Bredene zijn majestueus en hebben op sommige plaatsen een breedte van wel 350 meter.

Bredene een prima uitvalsbasis

Steden als Oostende en Brugge liggen op korte afstand van Bredene. Wil je een rondvaart maken in de haven van Oostende, winkelen of cultuursnuiven in Brugge, dan is dat allemaal mogelijk. Dit maakt Bredene tot een ideale uitvalsbasis voor een afwisselende vakantie of short break.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Bredene – Vakantie Bredene

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk