Diensten Toerisme Belgische Kust Wenduine

Dienst Toerisme Wenduine

foto dienst toerisme wenduine

Wenduine straalt rust uit en is de plaats bij uitstek voor een rustig en gezellig vertoeven om te genieten van uw vakantie of weekendje weg. Bij de Dienst Toerisme Wenduine kunt u terecht voor inlichtingen en adviezen voor een vakantie of weekendje weg in Wenduine en De Haan. De medewerkers van de toeristische Dienst kunnen u alles vertellen over de bezienswaardigheden in Wenduine, De Haan directe omgeving en over de evenementen die plaatsvinden tijdens uw verblijf. Ze weten alles over de overnachtingsmogelijkheden en diverse andere zaken om uw toeristisch verblijf aan de Belgische Kust te veraangenamen.

Adres Dienst Toerisme Wenduine

De Dienst Toerisme van Wenduine is gevestigd in het tramhuisje van de badplaats.
Leopold II-laan
8420 Wenduine
Tel: 050/41.24.69

Openingsuren Dienst Toerisme Wenduine

De Dienst is open van april tot en met september iedere dag. Buiten deze maand is de toeristische dienst open ieder weekend en tijdens de schoolvakanties.
© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Wenduine – Dienst Toerisme Wenduine

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk