Eropuit Westende

Golfbaan Westende

foto golfbaan Westende Belgie

De golfliefhebber kan aan de Belgische Kust terecht in Westende bij de golfbaan Westgolf. Westgolf is een openbare golfschool die voorzien is van ruime oefeninstallaties waar alle spelers de mooie golfsport kunnen aanleren of hun techniek kunnen verbeteren. De fervente golfers kunnen terecht op de 9 holes golfbaan.
9 Holes Golfbaan Westende

Beginnelingen kunnen gebruik maken van ruime oefeninstallaties om zo de techniek aan te leren of te verbeteren. Ook zijn er mogelijkheden om golflessen te nemen. Met een GVB in je bezit kun je gebruik maken van de 9-holes golfbaan. De 9-holes golfbaan van Westende is uitgerust met een verlichte driving range, een putting en chipping green en beschikt over strategisch geplaatste bunkers en waterhindernissen waardoor het een uitdaging is voor de ervaren golfliefhebber. Het clubhuis biedt mogelijkheden voor een hapje en drank en het terras heeft een mooi uitzicht op de golfactiviteiten.

Adres Golfbaan Westende aan de Belgische Kust

Westgolf
Pietestraat
8434 Westende – Lombardsijde
T+32(0)58 24 10 77

BelgischeKust.info – Belgische Kust | Golfbaan Westende

 

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk