Nieuwpoort

Jachthaven Nieuwpoort

foto jachthaven nieuwpoort belgie

De Jachthaven van Nieuwpoort is befaamd bij zeilliefhebbers. Nieuwpoort heeft een van de grootste jachthavens voor pleziervaartuigen in Noord Europa. Niet verwonderlijk dat Nieuwpoort dan ook graag bezocht wordt door watersportliefhebbers vanuit heel Europa.Verdeeld over drie jachtclubs kunnen hier 2.000 vaartuigen terecht. Ook voor de niet-zeiler zorgt dit voor indrukwekkende taferelen aan de Belgische Kust van al die prachtige en soms wat minder prachtige boten, masten, zeilen en vlaggen.

De haven van Nieuwpoort staat in verbinding met de Noordzee staat en ook via de IJzer met het Belgische achterland en zo doorvaren naar Nederland of Frankrijk.

Faciliteiten Jachthaven Nieuwpoort

De jachthaven van Nieuwpoort beschikt over een goede, moderne faciliteiten. U treft er voorzieningen om te tanken, uw inkopen te doen, te overnachten, sanitaire voorzieningen, u kunt hier uw kleding wassen en u treft er diverse horecavoorzieningen. Voor de beginnende zeilliefhebber is er ook een zeilschool die u de fijne kneepjes van het zeilen leert en u de benodigde vaarbewijzen kunt behalen. Ook als u alleen een middagje wilt varen kunt u hier terecht voor de huur van een klein bootje.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Nieuwpoort – Jachthaven Nieuwpoort

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk