Eropuit

Kusttram Belgische Kust

foto kusttram belgie

Informatie Kusttram Belgische Kust

Sinds eind 19de eeuw rijdt langs de gehele Belgische Kust de zogenaamde Kusttram die alle badplaatsen van onze Vlaamse Kust aandoet. Een ritje met de kusttram kunt u starten vanuit elke badplaats aan de kust. Er zijn 70 haltes waar kunt instappen en uitstappen. U kunt zo één of meer andere badplaatsen bezoeken, maar u kunt ook gerust de kusttram pakken om alleen maar te genieten van het mooie uitzicht. Zeker ook voor kinderen is een tocht met de tram een zeer plezant uitje.
Eropuit met de Kusttram Belgische Kust

Vanuit de tram heeft u een mooi uitzicht op de badplaatsen van de Belgische Kust. de vele dorpen en steden aan de kust. De tramroute loopt van Knokke tot aan de meest zuidelijke badplaats van de België, De Panne en is daarmee de langste trambaan in de wereld. Als u een dagkaart koopt, kunt u overal in- en uitstappen en op u gemak één of meer badplaatsen verkennen. Elke 15 minuten vertrekt er een nieuwe tram dus u hoeft zeker en vast nooit lang te wachten.

Dagkaart kopen Kusttram Belgische Kust

Vervoersbewijzen voor de kusttram kunt u kopen in de krantenkiosken en supermarkten in de badplaatsen van de Belgische Kust, bij de loketten van de tramstations en zelfs in de tram zelf. Als u een ticket koopt in de kusttram zelf bent u echter wel een pak duurder uit.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Kusttram Belgische Kust

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk