Knokke Markten

Markt Knokke

foto markt Knokke

De Markt in Knokke is zeker een bezoekje waard. In Knokke vindt wekelijks een warenmarkten plaats. Deze markt biedt een divers aanbod aan groente, fruit, kaas, stoffen, bloemen, vlees en verse vis en zijn drukbezocht door inwoners en toeristen. Naast de wekelijkse markt worden er in juli en augustus voor de bezoekers zomermarkten en de populaire Folkloremarkten georganiseerd.

Zomermarkt Knokke

Elke zaterdagochtend in juli en augustus vindt u op het A. Verweeplein van de zomermarkt met diverse kramen met zomerkleding.

Folkloremarkt Knokke

De folkloremarkt vindt plaats iedere donderdag in juli en augustus in Knokke Heist. Van 15.00 tot 20.00 uur vindt u hier demonstraties van oude ambachten, kraampjes, optredens, poppentheater en nog veel meer. Deze markt is erg populair bij toeristen die in Knokke verblijven.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Knokke – Markt Knokke

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk