Musea Oostende

MuZee Oostende

foto muzee oostende

Het MuZee (Mu.Zee) in Oostende is een kunstmuseum aan Zee. In het museum vind je een rijke collectie Belgische kunst van 1830 tot op heden. Het Mu.zee is ontstaan uit het voormalige Provinciaal Museum voor Moderne Kunst en het Stedelijk Museum voor Schone Kunsten met als ambassadeurs het Permekemuseum te Jabbeke en het Ensorhuis te Oostende.Informatie MuZee

(Mu.Zee)
Het museum geeft een overzicht van de moderne Belgische kunst. Het museum is gehuisvest in de gebouwen van het voormalige warenhuis S.E.O. van de hand van architect Gaston Eyssellinck. Naast de vaste kunstcollectie over de Belgische Kunst zijn er ook wisselende tentoonstellingen over de grootste moderne kunstenaars in België: zoals Ensor, Delvaux, Magritte, Permeke, Claus, Van den Berghe, Spilliaert, Tytgat en meer.

Openingstijden MuZee Oostende

Het museum is elke dag van 10.00-18.00 uur geopend.
Op maandag is het museum gesloten.

Adres MuZee Oostende

Mu.ZEE
Romestraat 11
8400 Oostende

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk