Bredene

Naaktstrand Bredene

foto naaktstrand Bredene - Belgische Kust - Belgie

Informatie Naaktstrand Bredene:

Bredene heeft als eerste en enige kustgemeente een naaktstrand. Naturisten hebben hier een plek voor zichzelf. De ligging aan de voet van een beschermd duinenreservaat waarborgt een stukje privacy. De naaktzone vormt geen hinderpaal voor wie gekleed langs de vloedlijn wil wandelen.Naaktrecreatie in Bredene is toegestaan vanaf het eerste weekend voor Pasen tot en met het tweede weekend van oktober. U dient als naaktrecreant binnen de aangewezen zone te blijven en op de openstellingtijden te passen. Op het naaktstrand Bredene zelf zijn geen voorzieningen aanwezig. Wel zijn bij de strandopgang (Post 6 “De Duinpan”) toiletten en een douche aanwezig.

Populair Naaktstrand Bredene

Dit stuk naaktstrand kan gerekend worden tot één van de drukste badzones aan onze Belgische kust. Op zonnige dagen zijn er wel 1.000 naturisten op de 350 meter brede strook strand om te genieten van de kust. Het naaktstrand in Bredene is een plaats waar men in een familiale en vriendschappelijke sfeer kan genieten van zon, zee en strand.

Enkele aandachtspunten voor het naaktstrand Bredene:

  • Blijf binnen de zone: naaktrecreanten worden enkel toegelaten binnen de zone van het naaktstrand dat is aangeduid met borden. Buiten deze zone is naaktrecreatie niet toegestaan.
  • Het naaktstrand is toegankelijk vanaf het eerste weekend voor Pasen tot en met het tweede weekend van oktober.
  • Om het naaktstrand vlot en veilig te bereiken maakt u best gebruik van de tunnel die zich ter hoogte van de tramhalte Hippodroom bevindt bij strandpost 6.
  • Tijdens het hoogseizoen, de maanden juli en augustus, waken de strandredders over de veiligheid van de zonnekloppers en baders. In de weekends van september zijn de strandredders aanwezig bij mooi weer.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Bredene – Naaktstrand Bredene

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk