Bredene

Over Bredene

foto Bredene - Belgische Kust - Belgie

Bredene is één van de populaire badplaatsen aan de Belgische Kust. Men name bij kampeerders is Bredene zeer in trek. De gemeente telt meer dan 30 campings van klein tot groot, van eenvoudig tot luxe.

Bredene heeft geen zeedijk zoals veel andere badplaatsen in België, maar een prachtige ononderbroken duinenrij. Ook hoogbouw zult u hier niet aan de kust vinden. Dit maakt Bredene echt uniek aan de Belgische kust.

De mooiste duinen zijn ongetwijfeld die van de Paelsteenpanne. Ook het duinengebied d’Heye, iets meer landinwaarts is meer dan dan moeite waard om te bezoeken. Daarnaast heeft Bredene als enige badplaats in België ook de beschikking over een deel naaktstrand voor de liefhebbers.

Meer dan strand en zee in Bredene

Voor wie even niet naar strand, zee en duinen wil, zijn er diverse natuurgebieden, vele wandel- en fietsroutes en natuurlijk het gezellige badplaatsje zelf om te genieten van shopping, lekker eten en drinken. Het hele jaar door kunt ook genieten van evenementen. Muziekevenementen waar u kan genieten van folk, rock, pop of wereldmuziek. Maar er zijn ook evenementen met straattheater, er is ook aan de kindjes gedacht met kinderanimatie, verder vindt u er kunsthappenings en ook shows met bekende Vlaamse artiesten.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Bredene – Over Bredene

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk