Knokke

Parkeren in Knokke

foto parkeren in knokke

Parkeren in Knokke is zeker op mooie zomerse dagen niet eenvoudig. Knokke wil met name in de zomer de auto weren uit de straten in het centrum. Komt u toch met de auto naar Knokke dan is het raadzaam uw voertuig te parkeren in een van de aanwezige parkings. Zeker als u meerdere uren wilt verblijven in Knokke.

Parkeren op straat is dan minder raadzaam. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt en het is vaak alleen mogelijk maximaal 1 uur tot enkele uren te parkeren. Het best parkeert u dan ook in een parkeergarage in het centrum van Knokke.

Op straat parkeren in Knokke

Knokke heeft diverse parkeerzones. Afhankelijk van de parkeerzone waarin u wilt parkeren, gelden er verschillende maximum tijden en parkeertarieven. De parkeerzones zijn aangeduid met kleuren.

Parkeerzones Knokke

In de Rode zone mag u tussen 11.00u en 19.00 u maximaal 1 uur parkeren 2 EUR/uur
In de Oranje zone geldt het betaald parkeren alleen tijdens weekeinden, schoolvakanties en feestdagen tussen 11 en 19 uur 1,50 EUR/uur. Hier kunt u ook de hele dag parkeren tegen betaling van het dagticket.
In de Groene zone geldt het betaald parkeren ook alleen tijdens weekends, schoolvakanties en op wettelijke feestdagen tussen 11 en 19 uur. Het tarief is hier een pak lager, maar de afstand tot het centrum en de kust des te groter.
Tot slot de Blauwe zone. Hier is het parkeren gratis. Wel heeft u een parkeerschijf nodig tijdens weekends, schoolvakanties en op wettelijke feestdagen tussen 11 en 19 uur en dan mag u maximaal 4 uur parkeren.

Let op, er wordt streng gecontroleerd in Knokke!

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Knokke – Parkeren in Knokke

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk