De Panne Eropuit

Plopsaland De Panne

foto Plopsaland De Panne, Belgische Kust

Bezoek Plopsaland in De Panne aan de Belgische Kust en ontmoet de Studio 100 helden zoals K3, Bumba, Samson en Gert, Kabouter Plop, Mega Mindy en Amika. Ga op de foto met Kabouter Plop, geef Bumba een knuffel en daag Piet Piraat uit voor een duel! In het Bumba Theater doen Bumba en Bumbalu gekke kunstjes samen met hun vriendjes Kiwi de vogel, Carla de kip, Barry de leeuw en Poppa de aap.



Attracties Plopsaland De Panne

In Plopsaland De Panne vind je een aantal spectaculaire attracties zoals Anubus The ride. Bereid je maar voor op een bloedstollende rit met maar liefst 3 loopings als je in deze attractie durft. Bij de Supersplash word je metershoog de lucht in getild door Piet Piraat en dan volgt een supersnelle afdaling van bijna 30 meter aan een snelheid van zo’n 70 km per uur! De Springflyer neemt je mee naar een hoogte van 68 meter in een spectaculaire kettingmolen. Geniet van het uitzicht op Plopsaland en de directe omgeving.

Voor jongere kinderen zijn er attracties zoals het bos van Plop, de hangbrug en de vliegende fietsen.

Openingsuren Plopsaland De Panne

Op de zaterdagen dat het park tot 22.30 uur open is kun je extra lange genieten van alle attracties en vinden er op het Dorpsplein feesten plaats met vaak een spetterend vuurwerk ter afsluiting. Kijk hier om je tickets extra voordelig online aan te kopen >>

Bestel nu je Plopsa-tickets aan de beste prijs
BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk