Bredene

Strand Bredene

foto strand Bredene - Belgische Kust - Belgie

Het strand van Bredene is heerlijk voor de zonnekloppers en liefhebbers van lange wandelingen langs de zee. Bredene telt 4 kilometer aan zandstranden en duinen die een aaneengesloten geheel vormen. Tijdens het hoogseizoen wordt het strand bewaakt door strandwachten.

Op het strand vindt u diverse posten met sanitair, douches en verkoop van frisdranken en versnaperingen. Daarnaast beschikt Bredene als enige badplaats aan de Belgische Kust voor de liefhebbers ook over een naaktstrand.

Proper Strand Bredene

Het mooie strand wordt goed proper gehouden en is deels ook bereikbaar voor minder validen en natuurlijk een heerlijk domein voor kinderen die hier zich eindeloos kunnen vermaken.
© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Bredene – Strand Bredene

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk