Bredene

Strandreglementen Bredene

foto strandreglementen Bredene - Belgische Kust

Het strand van Bredene is een ruim zandstrand dat goed proper wordt gehouden. Hier kunt u heerlijk langs de zee wandelen, zonnekloppen tijdens zonnige dagen en genieten van het mooie natuurlandschap van Bredene. In het hoogseizoen kan het net als in de andere badplaatsen aan de Belgische kust druk zijn met toeristen en dagjesmensen.

Op en aan het strand treft u diverse voorzieningen zoals openbare toiletten en douches, vuilbakken om uw afval te deponeren. Uiteraard treft u ook tal van horeca gelegenheden waar u kunt genieten van een koffie, lunch of koude pint. Om het tijdens het drukke strandseizoen voor iedereen leuk te houden, gelden er enkele reglementen.
Reglementen Honden Strand Bredene

Vanaf 1 juli tot en met 31 augustus zijn honden niet toegelaten van 10.30 uur tot 18.30 uur in de duinen buiten de verharde paden, op het strand en tot de zee. Dit geldt voor het ganse gebied tussen reddingspost 6 (het naaktstrand) en reddingspost 1 (strandtoegang ‘Turkeyen’). Buiten deze perioden kunt u steeds en overal met uw viervoeter in Bredene terecht.

Reglement Gemotoriseerde voertuigen strand Bredene

Alle gemotoriseerde voertuigen zijn verboden in het duingebied en op het strand. Dit geldt zowel voor het hoogseizoen als ook voor buiten het hoogseizoen.

Kamperen Strand Bredene

Ook kamperen niet toegestaan op het strand, in de duinen en langs de toegangswegen. U dient gebruik te maken van één van de mooie campings wanneer u wenst te kamperen in Bredene.

Kampvuur of barbecue Strand Bredene

Het is uit veiligheidsoverwegingen verboden een kampvuur of barbecue aan te leggen op het strand en/of in de duinen. Het brandgevaar voor strandcabines, duinhelm en duingras is simpelweg te groot. Zeker en vast tijdens zonnige en droge perioden.

Vliegeren of Kites op strand Bredene

Het vliegeren met geleide vliegers in en boven de bewaakte badzones tijdens de reddingsdiensten is eveneens niet toegelaten.
© BelgischeKust.info – Belgische KustBredene | Strandreglementen Bredene

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk