Nieuwpoort

Toerisme Nieuwpoort

Nieuwpoort-Bad, Belgie

Nieuwpoort Bad is één van de meest geliefde badplaatsen van onze Belgische Kust. Toerisme is dan ook een belangrijke inkomstenbron voor deze mooie Belgische badplaats. Door de prachtige jachthaven met verschillende jachtclubs en een capaciteit voor meer dan 2000 pleziervaartuigen trekt Nieuwpoort veel watersportliefhebbers. Deze kunnen hun hart ophalen met zeilen, waterskien, jetskien, motorbootvaren of één van de vele andere mogelijkheden op of in het water.
Gevarieerd aanbod Toerisme Nieuwpoort

Maar ook voor de niet-watersportliefhebber biedt Nieuwpoort volop mogelijkheden voor een fijne vakantie. Het strand van Nieuwpoort is breed en proper, de zeedijk heerlijk om over te flaneren. Nieuwpoort biedt ook tal van mooie winkels waar de shopliefhebbers onder ons menig uurtje kan doorbrengen. En natuurlijk zijn er vele restaurants waar u kunt genieten van visspecialiteiten of andere culinaire maaltijden. Een paar kilometer inwaarts ligt Nieuwpoort Stad die wederom tal van restaurants, winkels en ook historische bezienswaardigheden biedt. Hier vindt u minder toeristen. Wel vindt u hier tal van voorzieningen. Met de kusttram die langs de hele Belgische Kust rijdt, kunt u op een eenvoudige en leuk wijze andere badplaatsen zoals De Panne, Middelkerke en Koksijde.

Strand Toerisme Nieuwpoort

Wie Nieuwpoort zegt, denkt natuurlijk aan zon, zee en strand. Nieuwpoort heeft een mooi en uitgestrekt strand waar de kinderen eindeloos zich zullen vermaken. De zeedijk die langs het strand loopt is verkeersvrij en hier treft u tal van restaurants en strandtentjes. Op het strand kunt u strandstoel en windschermen en strandkotjes huren. Als u wilt surfen of watersporten kunt u het materieel ook huren. Wilt u de kust eens op een andere wijze bekijken dan kunt u genieten van een boottocht langs de Belgische kust van Nieuwpoort naar Oostende op een comfortabele rondvaartboot.
© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Nieuwpoort – Toerisme Nieuwpoort

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk