De Panne Kustplaatsen

De Panne

foto vakantie De Panne Belgische Kust

De kustplaats De Panne ligt aan de Belgische Kust, vlakbij de Franse grens. De Panne is een charmante badplaats en staat bekend om haar prachtige uitgebreide duinreservaten en het mooie brede zandstrand. De Panne staat verder voor een gemoedelijke familiebadplaats en de altijd sympathieke en gezellige ambiance. Ook is De Panne zeer bekend en geliefd bij de liefhebbers van zeilwagensport en u zult dan ook op veel dagen de zeilwagenbeoefenaars langs zien zoeven.Accommodaties De Panne

De Panne is een kleinschaligere badplaats dan bijvoorbeeld Nieuwpoort, Oostende, Middelkerke, Blankenberge en Knokke-Heist. De keuze aan bijvoorbeeld hotels en bed & breakfast accommodaties en campings is hier dan ook wat beperkter dan in de grotere badplaatsen aan de Belgische Kust. Dit komt de intimiteit van De Panne als vakantiebestemming zeker en vast ten goede en maakt het een prima uitvalbasis voor de liefhebbers van een ontspannen, rustige vakantie of short break. In het centrum van deze Vlaamse badplaats vindt u een uitgebreide keuze aan restaurantjes en cafeetjes en voor de liefhebbers van winkelen ook een leuke variatie aan winkels. Met de kusttram kunt u andere kustplaatsen bezoeken of eenvoudigweg genieten van sightseeing.

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk