Knokke Kustplaatsen

Knokke

foto kust Knokke Belgische Kust

Knokke-Heist is een trendy badplaats Knokke-Heist en de ideale zomerspot. Knokke heeft zo’n 12km aan zandstrand, 250 restaurants, ontelbare boetiekjes en een chique uitstraling. Ben je meer een natuurliefhebber? Maak dan een wandeling door de Baai van Heist, een uniek strandreservaat voor de Belgische kust, of de zwinduinen- en polders (het grootste duingebied van Knokke-Heist). Voor de fanatieke fietsers onder ons zijn er verschillende fietsroutes (riante polderroute, Zwinroute en Gentele route) die het fietsen meer dan waard zijn.Omgeving Knokke

Knokke biedt voldoende vertier of je hele vakantie de badplaats niet te hoeven verlaten. Wil je er toch op uit, dan zijn er tal van mogelijkheden in de directe omgeving van Knokke. Je kunt gemakkelijk de grens oversteken met Nederland en daar de badplaats Cadzand of Breskens gaan ontdekken of gaan winkelen in het gezellige plaatsje Sluis. Met de auto ben je snel in Gent of Brugge. En met de kusttram kun je op je gemak de andere kustplaatsen aan de Belgische Kust bezoeken.


© BelgischeKust.info – Vakantie Knokke

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk