Kustplaatsen Zeebrugge

Zeebrugge

foto vakantie Zeebrugge
Zeebrugge is een paradijs voor visliefhebber!

Met de grootste vissershaven van België is Zeebrugge een paradijs voor visliefhebber! Maak hier uitgebreid kennis met de culinaire, legendarische visrestaurants; elegante restaurants, gemoedelijke visserscafés en hippe brasseries zorgen voor een hoogstaand gastronomisch aanbod op maat voor elk budget. En breng ook eens een bezoek aan het Seafront Maritiem themapark en de vismijn. Naast een wereldhaven heeft Zeebrugge een uitgestrekt zandstrand, authentieke visserswijken en de stad Brugge als moederstad.Vakantievierders vinden in Zeebrugge een eindeloos breed strand, een zeedijk en tal van bezienswaardigheden in de omgeving. Zeebrugge heeft het grootste strand van de Belgische Kust en is bovendien de enige badplaats waar je overal gratis kan parkeren. De combinatie van een kleinschalige, prettige badplaats met een toekomstgerichte wereldhaven maakt Zeebrugge bijzonder. Zeebrugge valt dan ook bij veel strandliefhebbers in de smaak.

Zeebrugge heeft naast de wereldhaven ook een jachthaven die plaats biedt aan zo’n 100 plezierboten. Op enkele kilometers van het fraaie Brugge, het mondaine Knokke en het schilderachtige Lissewege. In het witte polderdorp lijkt de tijd te zijn blijven stilstaan. Lissewege geldt als één van de 10 mooiste dorpen van Vlaanderen.

Vakantie Zeebrugge? Zeebrugge is prima geschikt voor een weekendje weg of last minute. Zowel in de zomer als buiten het seizoen.

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk