De Panne

Weekendje Weg De Panne

foto vakantieparken belgische kust

Heerlijk een Weekendje Weg naar de badplaats De Panne, gelegen aan de Belgische Kust! Familiebadplaats De Panne is niet alleen op zomerse dagen de moeite waard, maar elk seizoen prachtig. Elk moment is dan ook geschikt voor een weekendje weg naar deze kleine charmante badplaats aan de Belgische Kust. In De Panne vind je diverse familiale hotels, een ruime keuze aan vakantiehuizen en appartementen en enkele Bed en Breakfast accommodaties.

U kunt heerlijk uitwaaien aan het strand, fietsen of wandelen door de mooie duinen of in het achterland of het centrum van de badplaats of een bezoek brengen aan een van de musea of één van de leuke restaurantjes. De Panne is een kleine badplaats, maar is door haar gezellige ambiance, sfeervolle centrum, mooie ligging aan het water met eindeloze wandelmogelijkheden, zeedijk en brede strand een geliefde locatie voor een weekendje weg.
Genieten van een Weekendje Weg in De Panne

Wilt u een heerlijk weekendje weg en gaan genieten aan de onze mooie Belgische kust? Wandelen over het strand en heerlijk uitwaaien? Dan is een weekendje weg in De Panne absoluut iets voor u. En niet alleen in de zomer! In het voor- en naseizoen is De Panne heerlijk rustig en kunt u op uw gemak de badplaats en de omgeving gaan ontdekken. De Panne is dan ook elk seizoen de moeite waard en biedt een fijne ambiance en naast strand en zee ook een uitgebreide keuze aan winkels en een gevarieerd aanbod restaurantjes en terrasjes om een hapje te eten of wat te drinken. Ook voor de kunst- en cultuurliefhebbers zijn er voldoende voorzieningen. En voor de kinderen is een bezoek aan Plopsaland natuurlijk helemaal het einde.
© BelgischeKust.info – Belgische KustDe Panne | Weekendje Weg De Panne

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk