Middelkerke

Weekendje Weg Middelkerke

foto weekendje weg Middelkerke Belgie

Heerlijk een Weekend naar familiebadplaats Middelkerke! De Belgische Kust en zeker en vast ook Middelkerke zijn ieder jaargetijde meer dan de moeite waard. Elk moment is dan ook geschikt voor een weekend weg naar deze veelzijdige badplaats. Heerlijk uitwaaien aan het strand, fietsen of wandelen over de zeedijk of het centrum of één van de leuke restaurantjes. Maak vooral ook eens een ritje met de kusttram die u comfortabel naar de andere badplaatsen langs de Belgische Kust brengt.Middelkerke is het hele jaar door haar gezellige ambiance, ligging aan strand en zee, de zeedijk en brede strand een geliefde locatie voor een weekendje weg.

Genieten van een Weekendje Weg Middelkerke

Wilt u een heerlijk weekend en gaan genieten aan de Belgische kust? Wandelen op een mooie zeedijk en de schepen zien langs varen? Dan is een weekendje weg in het mooie Middelkerke zeker en vast iets voor u. Er is een ruime keuze aan sfeervolle hotels, maar er zijn ook mooie Bed en Breakfast accommodaties, en vakantie appartementen en vakantiehuizen. Middelkerke biedt een mooi en proper zandstrand en zee waar u heerlijk kunt uitwaaien, zonnekloppen, watersporten of genieten van een wandeling door het duinlandschap, maar Middelkerke biedt ook een uitgebreide keuze aan winkels voor de shopliefhebber en ruim voldoende restaurants, caféetjes en terrasjes om een hapje te eten of wat te drinken.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Middelkerke – Weekendje Weg Middelkerke

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk