Nieuwpoort

Weekendje Weg Nieuwpoort

foto weekendje weg Nieuwpoort Bad Belgie

Heerlijk een Weekendje Weg naar de kustplaats Nieuwpoort, gelegen aan de mooie Belgische Kust! Nieuwpoort is niet alleen op zomerse dagen de moeite waard, maar elk seizoen prachtig en daarmee het hele jaar een prima bestemming voor een weekendje weg.

Heerlijk uitwaaien aan het strand, fietsen of wandelen over de zeedijk of in het achterland, winkelen in de gezellige winkelstraten met een ruime keuze aan winkels en boetiekjes. Je kunt een bezoek brengen aan één van de musea of één van de leuke restaurantjes of cafeetjes of een dagje touren langs de Belgische Kust met de Kusttram.

Nieuwpoort is door haar gezellige ambiance, mooie ligging aan het water, vele zeilboten, het staketsel, de zeedijk en het mooie brede strand één van de populairste badplaatsen aan de Belgische Kust en het hele jaar door een geliefde locatie voor een weekendje weg.
Genieten van een Weekendje Weg in Nieuwpoort, België

Wilt u een heerlijk weekendje weg en gaan genieten aan de onze mooie Belgische kust? Wandelen over het strand en heerlijk uitwaaien? Een middagje zeilles of een rondvaartboot over de Noordzee? Dan is een weekendje weg in Nieuwpoort zeker en vast iets voor u. Nieuwpoort biedt naast strand, zee en een verkeersvrije zeedijk ook een uitgebreide keuze aan winkels en een gevarieerd aanbod restaurantjes en terrasjes om te genieten van een heerlijke stranddag. Nieuwpoort biedt diverse hotels, vakantiehuizen en bed en breakfast accommodaties.
© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Weekendje Weg Nieuwpoort

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk