Bredene

Winkelen Bredene

foto winkelen in Knokke

Winkelen in Bredene biedt voor ieder wat wils. Het aanbod aan winkels in Bredene is gevarieerd. In de Duinenstraat en de Kapelstraat zijn afgelopen tijd een pak nieuwe winkels geopend. De sfeervolle straatjes geven het winkelen in Bredene een extra dimensie. Bredene verrast met kleine winkels, verrassende winkels en speciaalzaken. Daarnaast zijn er vele horeca etablissementen waar u kunt genieten van een drankje, snack of smaakvolle maaltijd.Bredene Shopping

Aan de Brugse Steenweg in Bredene vindt u Bredene Shopping, het nieuwe shopping complex van 15 winkels biedt winkels op het gebied van mode, schoenen, voeding, electro en vrije tijd. Hier vindt u winkelketens als Brantano, JBC, Eurospar, Cassis, Paprika, Pronti, Eldi, Charles-Vögele, ZEB, Action en Zeeman. Het winkelcomplex is goed bereikbaar en biedt gratis parking mogelijkheden om te kunnen winkelen in Bredene.

Winkelen op de Markt in Bredene

De wekelijks markt in Bredene is op dinsdagmorgen op het marktplein aan de Kapelstraat.

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Bredene – Winkelen Bredene

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk