Oostende Winkelen

Winkelen in Oostende

foto winkelen in Oostende Belgische Kust

Het ganse jaar door, kun je heerlijk winkelen in Oostende. Zeven dagen op zeven. De meeste winkels in het centrum van de stad en ook de meeste winkels in de Torhoutsesteenweg zijn hebben ook op zondag hun winkeldeuren voor je geopend.

Winkelen in Oostende in autovrije winkelstraten

Winkelen in de Koningin der Badsteden zoals Oostende ook wel genoemd wordt, kun je in autovrije winkelstraten. Zo kun je veilig en aangenaam winkelen in Oostende, ook met kleinere kinderen. Tijdens de zomer kan je genieten van de typische ambiance van een toeristenstad, er zijn volop evenementen en terrasjes waar je aangenaam kunt verpozen. Bovendien ben je nooit ver van de zee. Vanuit de de gezellige Kapellestraat met haar ruime aanbod van winkels wandel je door de Vlaanderen­straat zo naar de zeedijk van Oostende. Even uit­waaien, wat drinken of een ijsje eten? Nergens anders aan de Belgische Kust vind je zo’n uitgebreid, divers winkelaanbod op wandelafstand van de zee.

Oostende heeft een uitgebreid en bijzonder divers aanbod aan winkels, voor ieders beurs en ieders smaak. In Oostende vind je winkels van de bekende winkelketens, maar evengoed vind je tal van meer unieke boetieks.
Belangrijkste Winkelstraten in Oostende

Alfons Pieterslaan

De Alfons Pieterslaan is een brede winkelstraat en wordt ook wel “de boulevard” genoemd. Hier vind je geen winkels van de grote ketenwinkels, maar diverse leuke kleine boetieks.

Adolf Buylstraat

Wie op zoek is naar iets exclusievere kleding, kan goed terecht in in de Adolf Buylstraat. Of het nu die speciale schoenen zijn, een designer-hemd of een unieke mantel, je vindt er zeker en vast iets van je gading.

Christinastraat

In de Christinastraat vind je tal van verborgen pareltjes voor iedere smaak.

Kapellestraat

De bekendste winkelstraat van de ganse Belgische Kust. De Kapellestraat van Oostende is zelfs al eens verkozen tot de beste winkelstraat van Vlaanderen door de lezers van Het Nieuwsblad.

Torhoutsesteenweg & Nieuwpoortsesteenweg

Aan deze straten vind je een divers aanbod van winkels. Ook veel winkels van de bekende winkelketens zijn hier gevestigd.

 

© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Oostende – Winkelen in Oostende

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk