Knokke Winkelen

Winkels Knokke

foto winkelen in Knokke

Knokke is een klein paradijs voor de winkelliefhebber. Er is een ruim aanbod aan winkels in Knokke. Vanaf het treinstation in Knokke kunt u zo de Lippenslaan in wandelen waar u via de Dumortierlaan tot op het eind van de Kustlaan één lange winkelstraat treft.

In de Lippenlaan vindt u met name de grotere winkelketens. De Kustlaan kent voornamelijk exclusieve boutiques. De meeste winkels in Knokke zijn ook op zondag geopend.

Openingstijden winkels Knokke

De meeste winkels in Knokke zijn in de zomerperiode ook open op zondag. Meestal zijn de winkelketens wel gesloten op zondag. De winkels aan de Kustlaan zijn meestal op dinsdag of woensdag gesloten. Knokke kent geen koopavond.

  • Maandag: 12.00 uur – 18.00 uur
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag: 09.00 uur – 18.00 uur
  • Donderdag: 09.00 uur – 18.00 uur
  • Vrijdag: 09.00 uur – 18.00 uur
  • Zaterdag: 09.00 uur – 18.00 uur
© BelgischeKust.info – Belgische Kust | Knokke – Winkels Knokke

BelgischeKust.info, is een onafhankelijke website met nieuws, tips en aanbiedingen voor de mooiste vakantie, last minute en weekendje weg aan de Belgische Kust.

Zoek hotels

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Last Minutes:

Landal

Landal Belgie Wie kiest voor Landal die kiest voor zorgeloos genieten in een mooi vakantiepark.
Bekijk

Roompot

Roompot vakantieparken Belgische Kust Bekijk de prachtige vakantieparken en campings van reisaanbieder Roompot, ideaal voor families.
Bekijk

Suncamp

foto Suncamp Last minuteSuncamp biedt tal van campings door heel Europa, waarvan ook enkele in België.
Bekijk

Sunparks

Sunparks vakantieparken Belgische KustSunparks biedt al jaren tal van prachtige vakantieparken met tal van voorzieningen. Leuk voor jong en oud.
Bekijk